Saturday, January 12, 2013

Restored to first love, MobileDTS 2013

Mitt engasjement gjennom alle årene i Ungdom i Oppdrag har vært dette her med Disippeltreningsskole (DTS).  Og jeg har fortsatt med denne investeringen inn i enkeltmenneskers liv etter jeg flyttet til Sverige! På dette kurset kommer studenter i ulik alder, fra ulike land, kulturer og med ulike erfaringer med kirken. 
Og nå er de kommet hit! Tolv flotte studenter...og MobileDTS er i gang!!
Skal oppdatere mer om hvordan det går, når jeg vet hvordan det går.
Men vil skrive litt om hvilke forventninger vi som stab har til denne skolen. Vi ser at mange unge mennesker i dag går igjennom tøffe perioder i livet og gjennom dette ofte opplever et behov å finne en stabilitet, finne mening og finne en retning for livet. Vi tror at gjennom denne skolen skal vi se stab og studenter gjennomrettet i kjærlighet. Til å møte Gud på en en personlig måte og til å være sønner og døtre av vår Pappa. For så gjennom det kunne gå ut å forandre verden. Og gjennom praksisen vi skal ha rundt om i Sverige, så blir det om få uker allerede mulighet for oss å dele livet med flere og til å være en forskjell der vi er.
Men det første må komme først, -Restored to first love. Så det er med stor forventning til hva som kan hende de neste ukene. Og det ble sagt i går at det er hva du gir inn i skolen som avgjør hva du får ut av den. Som mye annet her i livet..så dere som tror på bønn, vær med å be om at studentene vil få maksimalt ut av skolen og være villige til å la Gud komme inn i hjertene deres. 

(Illustrasjonen over er laget av en av studentene).    

No comments: