Wednesday, September 05, 2007

Back to work..

Her er vi...står midt i et rive og bygge-prosjekt!! Hanne, Linn og jeg holder oss stort sett på bakkenivå, men masker og musk(l)er;)
Vi bærer stein og planker, tar ut spikre og fikser og ordner..
Noen ganger er jeg litt tøffere...her knuser jeg en av pipene med slegge..ganske voldsomme greier, men veldig morro;) Elisabet tøffere enn mange andre, så ho dro meg med på dette da. Og vi reiv den. Fant en del døde og tørka fugler inni pipa, noen fant ei avis fra gamle dager..ganske spennende. Så det er badet! Eller var og skal bli nytt, deilig bad.


Så er det taket!!! Nå har vi revet ene siden og begynt på side to! Tar av takstein, plank og bjelker..også har vi noen som kan litt til å bygge, snekre og lage ting slik det skal være. Folk har kommet fra flere plasser for å hjelpe til med deres kunnskap og yrker!! Men Birgitte er en god hjelper. Svenna, Einar og Elisabet er også gode hjelpere, og vi alle gjør så godt vi kan! Også blir det ganske bra også. Så det er stas. Nå som vi har dekket taket over det nye jentebadet, skal det bygges, og ja, om to uker begynner DTSen, så tjo og hei..det skal skje i en fei. Humøret er på topp, moralen er god og det er gøy å bygge fengsel, nå det er blitt vårt. Her skal vi bygge og her vil vi bo.

1 comment:

Inger said...

deg og oppussingsbloggings altså.. hihi. virker som om det er nok å finne på hos deg for tida hvertfall! ;) enjoy