Monday, October 29, 2012

KONTAKT 2012

Denne helgen fylte vi basen opp igjen med ungdommer!! En skåkk med tenåringer fra femten ulike kirker og kirkesamfunn var her for å oppleve Guds nærvær, undervisning, innebandy og henge i kafeen;)


Vi hadde seminarer hele lørdagen, om alt fra identitet, seksualitet, misjon, gudsfrykt, trosforsvar og høre Guds stemme..

Matt underviser her om "hvordan vi kan vite at Gud har skapt universet fra et filosofisk og vitenskapelig perspektiv..."
Og Mary deler på misjonseminar om hennes erfaringer fra India og mange ulike plasser hun har vært i Asia som utsending. Spennende historier og ekte liv. Tenåringene og meg selv ble utfordret på det å leve med en hensikt å se menneskene rundt oss. 

 På kveldene var det kveldsmøte, med vitnesbyrd fra Katti om det å være på en DTS:)
Og undervisning med Daniel Keiberger som jobber med Oase i Sverige, preka om å leve i nær kontakt med Gud.

Og sist men ikke minst, Balkan Beat Party in kafeen..og vet du ikke hva det er så er det verdt å oppleve! Det er balkanske rytmer, og dans deretter..

Søndag morgen lagde Anna og jeg amerikanske pannekaker til hele gjengen!! Vi hadde en pannekakerøre doblet opp til over 100 porsjoner og de ble alle borte...:) en suksess! 



No comments: