Sunday, February 10, 2013

Europeisk lederkonferanse, Riga.

Tilbake etter fantastiske dager i Riga. Sammen med med nærmere 200 ledere fra hele Europa møttes vi på en lederkonferanser for networking, inspirasjon og planlegging for årene som kommer. Det var utrolig inspirerende å møte ledere fra både øst-, vest-, sentral- og nord- Europa!! Det var folk som jobba med de utroligste prosjektene, nye som gamle, unge og eldre, tradisjonelle og veldig utradisjonelle. Og midt i konferansen fikk vi en hel haug nybakte brød fra latvisk bakeri, som vi kunne gå å dele ut i gatene. Så Marianne og jeg trasket gatelangs med ferske brød for å dele ut. Vi pratet med noen gjenger av unge mennsker, stoppet opp hos noen musikanter, noen tiggere og folk vi møtte midt i gata. Og folk ble utrolig glade!   
 Den ene kvelden spiste vi middag sammen med gjengen fra Skien og vi som er sendt ut i Europa fra basen i Skien;) Det var god mat, fine folk og god stemning. Gøy å være sammen i en sånn setting.

 En av kveldene hadde vi "speed dating ministry..." der vi hadde disse vakre kronene på hodet, vi fikk tre minutter å fortelle og lytte til hverandre, før vi byttet til en annen person og tre nye minutter..og slik gikk det til. Så der fikk vi hilst på og slått av en kort prat med ledere i ulike land og tjenester.  
Og sist men ikke minst, det var veldig fine priser der!!! Så vi spiste nesten alle måltidene ute..og Marianne og jeg fikk oss en hårklipp for femti kroner hver. Veldig fornøyde.

1 comment:

Unknown said...

kult å være sitert:) sees i morra!