Sunday, October 23, 2011

Oktoberfest og kvalitetstid:)


Dette er Ragnhild, som jeg bor med:) Veldig søt, kreativ og dyktig dame. Ho fylte 27 år denne uken, og jeg fikk være med å feire dagen hennes fra morgen til kveld. Menyen for dagen var lammekoteletter med tau rundt, og stekt i litt ulike slag av friske og ikke så friske urter, sitron og med hender av en kreativ kokk.

Som du ser. Dette med digg tilbehør, var godt for kropp og sjel.  Skulle tru hu juksa, men hu gjorde ikke det. Dette var real deal.

Og Lyndee var med på festen over skype:) Skikkelig jentekalas.  

Ellers har denne uka, har jeg brukt timer med denne fantastiske damen. Mary Jean. Ho er en av lærerene vi har hatt på DTSen de siste årene. Men som har blitt, og er en veldig god venninne nå! Vi har denne uken gått på turer sammen, snakket om alt, studert sammen, oppdaget ting om livet sammen og ledd (utrolig) mye. Mary Jean er en som lærer meg nye ting om livet, om mennesker og om Gud.  

 Og vi hadde besøk av Helina i helga. Så da ble det kaffedrikking hjemme hos oss med ho oss. Eller te er det vel!? Teatime.

 Og dette er et av mange høstbilder som er tatt den siste måneden!! Det har vært så fine farger! Håper du har lagt merke til det!? For nå begynner høsten også å gå mot slutten...men pent er det:)

No comments: