Saturday, August 17, 2013

Sommer #3

 Planen var å feriere Norge og Sverige langs kysten, men plutselig en dag ringte Britt Solveig og foreslo å reise til en plass i Europa der ingen av oss hadde vært før...og jeg sa ja.

Alternativene vi hadde var Beograd, Bucuresti eller Vilnius. Og jeg tenkte som så..vill i Vilnius.., så la oss gå for det! Så vi bestilte billetter og to uker senere satt vi på Rock Hotel i Vinius!!

Og han her passet på oss over sengene våre. Pretty cool thing.  

Vakre Vilnius. Den nye delen av byen.., mens det var i gamlebyen vi hang den meste av tiden..

Vi hadde tid til å sitte stille..vi hadde en spa-behandling en av dagene, vi var litt turister, men veldig begrenset å se på alt mulig. Var fornøyde med oversikten fra toppen av byen egentlig.

Så mye tid ble slått ihjel på en stol, eller en benk og i hotellsengene.    
Etter noen dager i hovedstaden, tok vi toget til vestkysten. En femtimers togtur, til Klaipeda. Som er en søt havneby, men for å komme til stranden tok vi en ferige til en lang øy (verdt å sjekke ut på kart om nysgjerrigheten prikker deg på skuldra), som forøvrig ikke hadde noen preg av sydenøy. Det var ingen skandinavere der, ingen resturanter eller kafeer, men sol, sand, stillhet og helt ok badetemperatur.   




 Brittern og meg sammen med alle solstrålene;) Deilig dag!!
Siste dagen var vi innom et museums-området, og det som fasinerte oss mest var disse to her..
Så jammen meg neste ut som oss to...Like høy, eller lav hvilepuls iallefall;) Og like slækk stil. 
 
En herlig uke i Vinius/Klaipeda, Litauen er verdt å anbefale til venner og kjente. Topp fornøyd. 

God sommer til deg om du fortsatt har noe igjen av ferien. Høsten er kommet iu gang her over svenskegrensa og hverdagen har møtt meg!
 
 


1 comment:

Unknown said...

Det var stas det!