Sunday, September 16, 2012

Båten12

 Ny generasjon fyller 10 år i år, og det fikk jeg med å feire!!!
Ny generasjon er en student organisasjon som drives på ungdomstrinnet, videregående og også noen plasser på universitet:)
Startet i Norge, men tok av i Sverige!!
Så denne helgen var 2000 ungdommer som hadde et energinivå som det er lenge siden jeg har sett, mange av de elsker Jesus og er godt bilde av det å være en Jesu etterfølger. Vi feiret ombord på MS Silja Galaxy!!! 

Vi var derfor å promotere DTS og Restenäs sine tilbud for ungdom. Våre neste satsninger Kontakt som er en ungdoms konferanse vi setter opp i oktober;) MobileDTS starter opp etter jul, en DTS som blir fokusert mot kirker og byer og Sverige.  



På vår utstilling hadde vi hatter fra ulike nasjoner..for å holde fokuset på der vi jobber ute i verden! Med de ble det ble mange intersante bilder, men også veldig mange gode samtaler.

Så mye LIV, så mye ENERGI, og en ekte GLEDE i det å følge etterJesus. Til høyre er en av våre roll-ups, der du kan henge med Jesus:) stikke hodet ut og få det dokumentert på FB eller hvorsomhelst..


 Møtene var som en heidundrande fest, god musikk, stod som sild i tønne, og svettelukt. Men fokuset var på Jesus og preikinga handlet om hvor mye Sverige trenger ungdom med MOT, med INITIATIV, med OMSORG for sine venner som trenger det. I Sverige er kirka vært mest fokusert på seg selv og sine ting, men ungdomsgenerasjonen kan være med å forandre dette! 

Sverige trenger håpet, tryggheten, styrken og fellesskapet med vår Gud. Vi trenger det alle sammen. Det gir mening.
Fett å være på en plass der det ikke var noe tvil om det!   


No comments: