Saturday, December 15, 2012

Graduation kveld for to av skolene våre, 2012

 Graduation dag for School of intercessory prayer (SOIP) og School of communication fondation (SCF) på Restenäs. Totalt tjue studenter. Det var en  kveld fylt med vitnesbyrd, taler, blomster og høytidlighet.

Her for studentene utdelt deres vitnemål og gaver.
Marianne har ledet kommunikasjonskolen og fikk takk fra sin stab, sine studenter og oss i treningsteamet:) Veldig stolt av min gode venn!!
 Vi hadde en spesiell feiring for Mary Mala som etter kommunikasjonskolen har fullført sine bachelorgrad i kunsten av sjelesorg, en internasjonal bachelorgrad i Unviversity of the Nations. Så siden 1999 har Mary tatt skoler, kurs og hatt praksiser på to ulike kontinenter og på fem ulike senter. En fantastisk kvinne, med et stort hjerte og mye mot!   
 Som avslutning av graduationparty fikk vi noen visdomsord fra senterlederen, Tove Poulsen. En hilsen og en utfordring om å leve i det som de har lært gjennom treningen som studentene har vært igjennom i kurset.

Jeg tror vi alle må, og bør ha en lærervillig holdning til livet og se mulighetene for vekst når utfordringene kommer opp. Vi har liksom alltid noe nytt å lære. Og det å oppsøke ny kunnskap kan være nyttig og bra for oss selv og de som er rundt oss. Jeg er inspirert av disse studentene. Deres liv taler om en overgivelse, disiplin og en ydmykhet i livet sammen med Gud.    



No comments: