Saturday, December 08, 2012

Stabstreningen er i gang..

Praktisk dag på jobb denne uken! Vi river for å bygge opp..Fjerner bort det gamle, for å se det nye som skal bygges opp. Jeg digger jo både det praktiske og det åndelige i denne prosessen. 

Stabstreningen for MobileDTS har startet opp og sammen fikk vi herje med å rive opp gulv og veggplater, dra ut spiker..bære ut, kjøre på bossplassen og bygge team sammen!! Fikk nesten litt flashback fra tidligere stabsdager i skien.    
 Foruten praktisk dag er det undervisning om å lede uker, prosessering, teambuilding, personlighets tester, lederskap, visjon og en hel haug med praktisk gjennomgang av skolens program og fordelig av oppgaver og ansvar.  
Solen skinner på Restenäs, snøen ligger fredfullt på bakken og spurvene nyter av fulglematen jeg har hengt opp. Julemusikken går og nedtellingen til juleferie er startet...Og helgen skal nytes. 
I dag blir det ski, snø og sol;)
 På torsdag hadde lederskapet her på senteret laget amerikanske pannekaker til oss alle til frokost. Pannekaker og bacon og gode folk. Dette er en av disse tingene som Gud virkelig har gjort på Restenäs denne sesongen. Mer fellesskap og tid sammen.
Utrolig takknemlig for disse månedene jeg har fått her i Sverige i 2012.

1 comment:

Ragnhild said...

Så fint der var med snø! Høres veldig koslig ut. Her kjem snøen snart, og i dag blir det juleverksted :) Klem