Sunday, March 03, 2013

DTSen imponerer der ute:)

 Hjemme etter en helg sammen med MobileDTS i Alingsås. En vakker by litt over en time herifra. 
Vi arrangerte en disippel helg med konfirmantene og med overnatting for tenåringene i kirken der vi bodde.  Studentene og stab var med å ledet og delta i denne helgen. Og de imponerte meg allerede med dere initiativ, engasjement, frimodighet og vitnesbyrd. 
Dette er den første uken vi er ute. Men de gikk å traff på folk i gatene og snakket med folk, de delte åpent om hva Gud har gjort i livet deres på ungdomsmøte og til enkeltmennesker både i og utenfor kirken. 
Josef, DTS lederen prekte for over 300 ungdommer som kom på ungdomsmøtet fredagskveld, og sammen hadde vi en eventyrlig helg sammen som skole og sammen med Pappa Gud!  


Fullsatt kirke i Alingsås fredag kveld!!!!!
Og Josef preka om det å ha en personlig relasjon med Jesus og hvordan det kan forandre og påvirke din hverdag.
Ett av spørsmålene han avsluttet med var, ønsker du å komme nærmere Gud eller lenger bort fra Gud med valgene du tar?! Det er ditt valg hvordan du forholder deg til Gud.
Men han ønsker å være nær, om du lar han..


 Isak underviser ungdommene om å høre Guds stemme...
Før vi gikk ut på gatene i Alingsås og lette etter mennesker som Gud hadde pratet til oss om. Vi kunne få dele oppmuntringer med enkeltmennesker, fiske på fiskedam, henge på kjøpesenteret med kidsa og det var noen av ungdommene som ba for helbredelse.

Vi avslutte helgen i formiddag med gudstjeneste der Anna prekte. På bildet under ser du en av studentene. Hun delte om hvordan hun lærer å leve her og nå. Denne uken har hun hver morgen vært ute å snakket med folk på gata. Og en av disse jentene hun snakket med kom å hang med oss i kirken både fredag, lørdag og hun var også der i dag..hun er ikke troende, men søkende. I dag fikk hun snakket med noen fra kirken som hun kan treffe neste søndag også. 
Jeg er så utrolig stolt av denne studenten. Du snakker om frimodighet og lydighet. Om omsorg og for å dele den kjærligheten hun har med Gud til andre. Hun strålte gjennom hele helgen!!
Takk Gud.   


No comments: